nedves törlőkendők, fertőtlenítő törlőkendő Higi Centrum

Wet WipeRólunk


A HigiCentrum webáruházat a Wet Wipe Kft. üzemelteti, mely egy több mint 20 éve alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilja nedves és száraz törlőkendők gyártása a kozmetika, háztartás, egészségügy, ipar és mezőgazdaság területén.

Wet Wipe Kft. a nedves törlőkendők egyik vezető gyártója európában, amelyet ápoláshoz, higiéniához, fertőtlenítéshez, valamint kozmetikumokhoz és háztartáshoz használnak. A cég évek óta sikeresen gyárt termékeket a jól ismert globális és európai márkák számára. Folyamatosan fejlődik, és nemzetközileg elismert szereplővé vált a nedves törlőkendők gyártásában.

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül. Tudatában vagyunk annak, hogy a kozmetikai és egészségügyi termékek gyártása rendkívül érzékeny szakmai terület, ahol az állandó kiváló minőséget csakis a folyamatok szabályozásával, a GMP (Jó gyártási gyakorlat) betartásával lehet megvalósítani. Valamennyi készítményünk mikrobiológiailag tesztelt, az OÉTI által regisztrált készítmény.

Amennyiben többet szeretne tudni vállalatunkrók, kérem keresse fel weboldalunkat a következő linken keresztül: www.wetwipe.hu

nedves törlőkendők, babatörlőkendő