Rólunk


A Higi Centrum webáruházat a Wet Wipe Kft. üzemelteti, mely egy több mint 20 éve alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilja fertőtlenítőszerek valamint nedves és száraz törlőkendők gyártása a kozmetika, háztartás, egészségügy, ipar és mezőgazdaság területén.

Wet Wipe Kft. a fertőtlenítőszerek és a nedves törlőkendők egyik vezető gyártója európában, amelyet ápoláshoz, higiéniához, fertőtlenítéshez, valamint kozmetikumokhoz és háztartáshoz használnak. A cég évek óta sikeresen gyárt termékeket a jól ismert globális és európai márkák számára. Folyamatosan fejlődik, és nemzetközileg elismert szereplővé vált a fertőtlenítőszerek és a nedves törlőkendők gyártásában.

Kínálatunk sokféle terméket tartalmaz a babaápolási, kozmetikai, személyes higiéniai, háztartási higiéniai, tisztító és fertőtlenítő termékek számára.

Tudatában vagyunk annak, hogy a kozmetikai és egészségügyi termékek gyártása rendkívül érzékeny szakmai terület, ahol az állandó kiváló minőséget csakis a folyamatok szabályozásával, a GMP (Jó gyártási gyakorlat) betartásával lehet megvalósítani. Valamennyi készítményünk mikrobiológiailag tesztelt, az OGYÉI által regisztrált termékek.

Orvostechnikai eszközök ISO 13485 tanúsított gyártói vagyunk, fertőtlenítő termékeink részben CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és az ISO 9001 irányelvein belül működünk. Ez azt jelenti, hogy termékeinkre nagyon szigorú minőségi követelmények és ellenőrzések vonatkoznak.

Szakértői csapatunk sokéves tapasztalatra támaszkodik, hogy termékeinket ezen szabvány megőrzése érdekében megőrizzük. A kutatástól a fejlesztéstől a minőségmenedzsmentig, munkatársaink elkötelezettek a lehető legjobb minőség biztosítása iránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség-ellenőrzésre, még a gyártási folyamatok során is. Az eljárások folyamatos fejlesztése, valamint a kiterjedt termékvizsgálatok biztosítják a következetes szabványok fenntartását. Külső intézetek és szakértők felülvizsgálják termékeink hatékonyságát és minőségét is.

Termékeinkre magas minőségi követelmények vonatkoznak. Az egyedi termékkövetelményektől függően garantáljuk a biocid és kozmetikai előírásoknak vagy az orvostechnikai eszközökről szóló irányelvnek megfelelő gyártást.

Minősítéseink

Wet Wipe Kft iso 13485 és iso 9001 CE minősítés

i

i

Mi akkor segítünk amikor a legnagyobb szükséged van rá.

 

Fertőtlenítő, ipari és személyi higiéniai megoldásaink széles skálája

DWA fertőtlenítő termékeink professzionális megoldások az egészségügy, munkavédelem, vagy akár a személyi higiénia területén egyaránt. Professzionális megoldások számos különleges igény kielégítésére. Ide tartozik többek között kéz, bőrfelület, orvostechnikai eszközök és különböző felületek fertőtlenítése.

Szakértőink ismerik a termékek forgalomba hozatalának jogi vonatkozásait, ami azt jelenti, hogy antibakteriális és fertőtlenítő hatású nedves törlőkendőket, valamint rendkívül hatékony fertőtlenítő készítményeket kínálunk fertőtlenítő és tisztítószerekhez. Akkreditált laboratóriumokkal való együttműködés garantálja a kiemelkedő minőséget, valamint a termék-specifikus hatékonyság nemzeti és nemzetközi követelményeinek való megfelelést.

 

Mi akkor segítünk, ha a legnagyobb álmod válik valóra.

 

Törlőkendő a bababőr gyengéd ápolásáért

Amennyire puha és selymes a babák bőre, legalább annyira érzékeny is. A babaápolás egyik elengedhetetlen kelléke a gyengéden ápoló nedves törlőkendő. A Higi Centrum Online Shopban több márka és kiszerelés közül válogathat, hogy gyermeke számára a lehető leggyengédebb törődést biztosíthassa.

 

A kisgyermekes szülők legjobb barátja

A nedves törlőkendő igazi segítőtárs a pelenkázásnál, kis méretének köszönhetően pedig akár praktikus útitársunk is lehet. Használatukkal könnyen és gyorsan eltávolítható bármilyen piszok a bőrről és még a legmaszatosabb lurkóból is pillanatok alatt patyolattiszta babát varázsol. Puha anyagának köszönhetően pedig nem dörzsölik ki a bababőrt.

A popsi törlőkendők ideális segítséget nyújtanak a pelenkázás folyamatában, egyúttal pedig támogatják a bőr védekezőképességét, és megóvják a pelenka okozta kiütésektől is. A Higi Centrum Online Shopban található termékek mindegyike bőrgyógyászatilag tesztelt, amelyek ápolják és kiegyenlítik a bőr természetes pH értékét.

 

Mi akkor segítünk amikor egy kis praktikumra vágysz.

Fertőtlenítők és törlőkendők a legkülönfélébb területekre

Termékeinket a hagyományos orvosi szférán túlmutató területekre is értékesítjük – mindenütt, ahol a higiénia fontos szerepet játszik. Ide tartozik az élelmiszeripar, a munkahelyi egészségvédelem és biztonság, de a wellness- és sportipar is.

Mi a filozófiánk lényege?

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének biztonságosabbá, könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül.

Tudatában vagyunk annak, hogy a kozmetikai és egészségügyi termékek gyártása rendkívül érzékeny szakmai terület, ahol az állandó kiváló minőséget csakis a folyamatok szabályozásával, a GMP (Jó gyártási gyakorlat) betartásával lehet megvalósítani. Valamennyi készítményünk mikrobiológiailag tesztelt, az OÉTI által regisztrált készítmény.

Amennyiben többet szeretne tudni vállalatunkrók, kérem keresse fel weboldalunkat a következő linken keresztül: www.wetwipe.hu